Esittely

Hei,

Olen Laura, sisustussuunnittelija ja visualisti. Arkeni pyörii vahvasti työn sekä kahden alle kouluikäisen lapsen ympärillä, mutta mahtuu siihen myös ripaus omaa aikaa mm.  mahtavien ystävien seurassa. 

Haaveilin sisustussuunnittelijan työstä jo pikkuisena tyttönä, mutta aika ajoi minut erilleen tämän ajatuksen kanssa. Ajauduin muutamien mutkien myötä kuitenkin visualistin ammatin pariin ja viihdyinkin vuosia myymälöiden esillepanojen ja mallinukkien maailmassa. Suurissa myymälöissä työskennelleenä paineensietokyky sekä monen langan pitäminen yhtä aikaa käsissä ovat kehittyneet minun vahvuuksiksi.

Intohimo sisustamiseen kuitenkin säilyi ja oikeastaan vain vahvistui vuosien aikana, ja omissa kodeissa tehdyt remontti-ja sisustusprojektit eivät ainakaan saaneet sitä sammumaan. Pikkuisen tytön haaveet sisustussuunnittelijan työstä alkoivat taas vahvasti nostamaan päätään ja hakeuduinkin Sisustusakatemiaan opiskelemaan suunnittelijaksi. 

Kevät on ollut minulle aina erityisen inspiroivaa ja luovaa aikaa. Vuosi 2018 on jo nyt tuonut minulle paljon uusia hienoja asioita elämääni, ja yksi niistä on tämä oma suunnittelutoimisto. Intoa täynnä suuntaan katseet kohti sisustuksen täyteistä tulevaisuutta. 

Olen erityisen kiitollinen, että olet löytänyt minun sivuilleni. Toivottavasti voisin olla sinulle avuksi juuri sinun sisustuspulman kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle jotain ihanaa sisustuksen parissa. 

Terveisin, 

Laura K.Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Laura K. Design(c)2018, All Rights Reserved